Warm jezelf op in Food Hall MingleMush

Bijgewerkt: 18 sep 2018

De Food Hall MingleMush is de verzamelplek voor Hagenezen en bezoekers van Den Haag aan het Anna van Buerenplein. De plek om te ontmoeten en ontspannen, maar vooral lekker te eten en te drinken voor een betaalbare prijs. Hier hoef je trouwens niet in de rij te staan voor elk drankje. Als je iets lekkers hebt gehaald bij een van de foodstands kan je een leuk plekje uitzoeken, drankjes worden aan tafels opgenomen en geserveerd. Met 15 verschillende foodstands is er voor iedereen wat lekkers.

De Food Hall MingleMush is tevens ook een van de hoofdorganisatoren van Schaatsbaan Den Haag. Samen met andere ondernemers heeft de food hall de doelstelling om het Anna van Buerenplein meer leven in te blazen door het te verbinden aan mooie activiteiten. De schaatsbaan is hier de eerste stap in.


Benieuwd wat de food hall te bieden heeft? Lees hier meer: Food Hall MingleMush.

OVER ONS

Schaatsbaan Den Haag is een initiatief van de Gemeente Den Haag en partijen rond het Anna van Buerenplein waaronder de succesvolle Foodhall MingleMush om het Anna van Buerenplein prominent op de Haagse kaart te zetten.

ADRES

Anna van Buerenplein, 2595 DK Den Haag, Nederland